Sorry, Totti

Ferguson korrigerte seg selv.

(Dagbladet.no): Fransesco Totti ble fornærmet da Sir Alex Ferguson utelot ham fra sin liste over Roma-spillere han fryktet. Såpass fornærmet at han omtalte seg selv i tredje person.

- Ferguson, du vil lære hvem Totti er, sverget italieneren.

Men da Ferguson fikk tenkt seg litt om, var ikke lenger Daniele De Rossi og Alessandro Mancini de største truslene mot United-avansement. I stedet gikk Totti fra å være oversett til å bli spilleren Ferguson frykter aller mest.

- Totti er arkitekten bak alt de gjør, og vi må bestemme oss for hvordan vi mest effektivt kan stoppe ham, sa Ferguson i går - og blidgjorde kanskje Serie A-toppscoreren med det utspillet.

Solskjær gleder seg

Ferguson overveier til og med å gi Totti spesialoppvartning i den første kvartfinalekampen onsdag.

- Spørsmålet er hva vi gjør med midtstopperne våre, om vi skal legge én av dem på Totti. Vi kan ikke la ham kontrollere kampen. Det er en nøtt, men vi må løse det så godt vi kan, sier Sir Alex.

Og legger for ordens skyld til at United ikke tar lett på oppgaven.

FURTEN: Francesco Totti likte dårlig å bli utelatt fra Sir Alexs Fergusons «mest fryktet på Roma»-liste. Foto: Alessandra Tatantino/AP/SCANPIX
FURTEN: Francesco Totti likte dårlig å bli utelatt fra Sir Alexs Fergusons «mest fryktet på Roma»-liste. Foto: Alessandra Tatantino/AP/SCANPIX Vis mer

- Vi har stor respekt for Roma. De slo ut Lyon - som jeg anså for å være en av favorittene - i forrige runde, og slapp ikke inn et eneste mål. Et slikt resultat tyder på kvalitet, sier Ferguson.

Uniteds innsats i Europa de siste årene har vært stusselig. I fjor toppet det seg da de røk ut for Lille og Benfica allerede i gruppespillet.

Ole Gunnar Solskjær er blant dem som er sulteforet på suksess i Europa.

- Vi har savnet kamper som dette, sier han til Manchester Evening News.

- Noen av spillerne våre er vant til å spille på de største scenene, og det har ikke skjedd ofte nok i Europa de siste årene, sier superinnbytteren, som var tilbake med scoring mot Blackburn i helga.

Sorry, Totti
<B>HUSKET TOTTI:</B> Etter første å ha glemt å nevne Francesco Totti, kom Sir Alex Ferguson på andre tanker og trakk fram Serie A-toppscoreren som spilleren United må stoppe for å gå videre.