Sørum kom inn, scoret og ble fraktet ut på båre i løpet av et kvarter

Så utliknet Bille. Uavgjort i toppkampen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Strømsgodset - Rosenborg 1-1 (0-0)

DRAMMEN (Dagbladet): Etter en relativt hendelsesfattig og målløs førsteomgang, skjedde det mye de siste 45 mellom Strømsgodset og Rosenborg. Mål av Thomas Sørum og Nicki Bille Nilsen gjorde at de to topplagene delte poengene på Marienlyst.

- Jeg er misfornøyd med at vi ikke tar tre poeng. Vi har masse nok sjanser, og klare sjanser også. Slik er fotballen innimellom. Du får ikke alltid som fortjent, sier Godset-kaptein Kwarasey til C More.

- Vi gjør en god bortekamp mot et av ligaens beste lag. Det er en bra kamp. Vi står stort sett ok, vi står solid og gjør en bra fight, sier RBK-kaptein Reginussen til C More.

God statistikk Poengene var mange før avspark. Fjorårets seriemester hjemme mot fjorårets serietoer, et Strømsgodset som kunne knappe innpå Moldes forsprang i toppen, et Rosenborg i motgang og Godsets hjemmestatistikk, som ingen har sett maken til siden trønderne herjet på 90-tallet. 

Etter at vertene som vanlig hadde åpnet friskt, tok Rosenborg over noe av initiativet i kampen. Tempoet var forrykende på Marienlyst, uten at lagene spilte seg til enorme målsjanser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer