DRØMMEDEBUT: Thomas Sørum scoret i sin første kamp for Mjøndalen. Her er spilleren i aksjon for Strømsgodset.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
DRØMMEDEBUT: Thomas Sørum scoret i sin første kamp for Mjøndalen. Her er spilleren i aksjon for Strømsgodset. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpixVis mer

Sørum scoret etter 16 sekunder i Mjøndalen-debuten

Med det ble bare ett poeng og 2-2 mot Sandefjord.

Den tidligere Strømsgodset-spissen fikk en drømmestart på sitt opphold i Nedre Eiker da han sendte bruntrøyene i ledelsen etter bare 16 sekunders spill.

33-åringen ble spilt fri av Jonathan Lindseth og chippet ballen elegant over Sandefjord-keeper Ingvar Jónsson.

Sørum og hans Mjøndalen måtte likevel nøye seg med uavgjort etter at Sandefjord kom tilbake fra både 0-1 og 1-2 og fikk med seg ett poeng.

Dermed klarte ikke Vegard Hansens mannskap å utnytte muligheten til å blande seg inn i opprykkskampen.

Skuffet Hansen

– I utgangspunktet er vi litt skuffet etter å ha ledet to ganger, og det at vi slipper inn noen enkle mål etter dødballer. Når det er sagt så var det en jevn kamp, og Sandefjord hadde også ytterligere noen sjanser. Ikke noe å si på dette – at det ble to uavgjort. Vi så to gode 1. divisjonslag her i kveld, sier Hansen til Drammens Tidende.

Mjøndalen ligger på 7.-plass med like mange poeng som Kongsvinger og Sandnes Ulf på plassene over. Det er sju poeng opp til Sandefjord og Jerv som har henholdsvis 3.- og 2.-plassen.

Fire scoringer

Etter sjokkstarten på Nedre Eiker, kom Sandefjord seg på beina og utlignet ti minutter før pause ved Eirik Offenberg. 20-åringen bredsidet inn et skudd fra 16-meterstreken etter at Mjøndalen ikke fikk klarert etter et hjørnespark.

Etter hvilen var Sørum frempå igjen og sendte Mjøndalen opp til 2-1 etter flott forarbeid av Amahl Pellegrino. Da timen var spilt kom Sandefjord tilbake nok en gang og William Kurtovic ordnet 2-2 med et hardt langskudd, også denne gangen etter en dødball.

Mjøndalens Lindseth hadde et skudd på utsiden av stolpen, men ingen av lagene fant nettmaskene ved flere anledninger, og dermed ble det ett poeng til hver.

(NTB)