Maskert Premier League-spiller?

Sosiale medier koker

Den maskerte artisten «Dide» skal angivelig være en Premier League-spiller. Supportere mener det kan være Martin Ødegaards lagkamerat.

Under artistnavnet «Dide» skjuler det seg en Premier League-stjerne. Nå diskuteres det heftig i sosiale medier. Hvem skjuler seg bak maska? Video: @dideworld Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Rapper når jeg er hjemme, fotballspiller på banen», skriver artisten «Dide» på sin Instagram-konto.

Siden han slapp låta «Thrill» 9. april har sosiale medier kokt. Årsaken? Han skal være en Premier League-spiller.

Men på grunn av en maske, som skjuler hele ansiktet, er det vanskelig å identifisere akkurat hvem personen er. I teksten legger artisten imidlertid igjen flere ledetråder. Han rapper om at han bruker masken for å unngå omtale i pressen, og at han er vant til penger, berømmelse og oppmerksomhet.

Se video øverst i saken!

MASKERT: Skjuler det seg en Premier League-spiller bak denne masken? Foto: Instagram: Dideworld
MASKERT: Skjuler det seg en Premier League-spiller bak denne masken? Foto: Instagram: Dideworld Vis mer

Flere engelske medier har omtalt saken, blant annet Mirror og Daily Mail.

Han bruker også flere fotballreferanser, som at han holder seg «onside» og «chipper» ballen i mål.

Musikkvideoen til låta er filmet i London og teksten innholder også sitater som: «Laget mitt fortsetter å vinne» og «Hver kamp er som en finale». Dette har fått flere til å spekulere i om det er snakk om en Arsenal-spiller. London-klubben leder som kjent ligaen i England med få kamper igjen å spille.

I sosiale medier er det Eddie Nketiah (23) og Reiss Nelson (23) som blir hyppigst debattert, mens andre hevder det kan være Crystal Palace-spiller Wilfried Zaha (30).

Hvis artisten viser seg å faktisk være en spiller i Premier League, føyer han seg inn i rekken av fotballspillere som de siste åra har sluppet musikk. Daniel Sturridge, Jese Rodriguez og Memphis Depay har alle prøvd seg på en karriere i musikkbransjen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer