Søsterens sjokkbeskjed

Superstjerna Dorothea Wierers søster, Magdalena, legger børse og ski på hylla - bare 19 år gammel.

GIR SEG: Magdalena Wierer. Foto: PRivat
GIR SEG: Magdalena Wierer. Foto: PRivat Vis mer
Publisert

Lillesøster Wierer bekrefter nyheten etter et rulleskirenn i Anterselva, det samme stedet hvor hun konkurrerte for første gang i barndommen.

- Kapittelet er over. Jeg har vært heldig som har møtt mange som har hjulpet og lært meg mye. Jeg har fått mange venner og er tusen erfaringer rikere. Takk til alle som har gjort dette til en unik tur, skriver Wierer på Instagram - før hun legger til:

- Bye-bye, bitches.

LEGGER OPP: Magdalena Wierer legger børse og ski på hylla. Skjermdump: magdalena_wierer/Instagram
LEGGER OPP: Magdalena Wierer legger børse og ski på hylla. Skjermdump: magdalena_wierer/Instagram Vis mer

I et intervju med Sportsnews, gjengitt hos Blick, innrømmer Magdalena at hun sleit med motivasjonen allerede i fjor.

- Jeg var mye syk og mistet mye trening. På et tidspunkt innså jeg at luka til de andre hadde blitt for stor.

Lillesøster Wierer har aldri deltatt i en internasjonal toppkonkurranse, men har måttet leve under et unormalt stort press gjennom ungdomsåra.

Hun er lillesøster til sportens største stjerne - Dorothea Wierer - og har gjentatte ganger blitt sammenliknet med 31-åringen, som har vunnet verdenscupen totalt to ganger, tre VM-gull og har store sponsoravtaler med blant andre Red Bull.

MØTTES: Marte Olsbu Røiseland var midt i seiersintervjuet med norsk presse etter nok et gull i Anterselva, da kom Dorothea Wierer bort med en beskjed. Foto: Kristoffer Løkås Vis mer

Og som litt ekstra krydder deler Magdalena fornavn med Magdalena Forsberg og Magdalena Neuner - to av sportens mestvinnende kvinner gjennom tidene.

- Jeg har ofte blitt sammenliknet med Dorothea, og det var ikke lett. Spesielt tidlig i karrieren. Alle andre fulgte meg tett, og jeg måtte bli vant til å takle det, forklarer hun i et intervju med Sportsnews, gjengitt hos Blick.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer