Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Søstrene Mørk i storform da Larvik slo tilbake

Slo Baia Mare på bortebane i Champions League.

I STORFORM:
Larvik-spiller Nora Mørk.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
I STORFORM: Larvik-spiller Nora Mørk. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Baia Mare - Larvik 29-31 (14-19)

(Dagbladet): Larvik reiste seg mesterlig i den andre kampen i gruppespillet i Champions League mot Baia Mare i Romania. Det var godt for de hvitkledde etter den tunge starten de fikk på hjemmebane sist.

- Herlig innstilling hos jentene, og jeg er mektig stolt av dem. Vi måtte opp på hesten igjen etter lørdagen. Det klarte vi, sier LHK-trener Tor Oddvar Moen til NTB.

Anført av to strålende Mørk-søstre (Thea og Nora) og en opplagt Amanda Kurtovic, ble det rumenske laget til tider feid av banen i sin egen lekestue.

Det var jevnt i målprotokollen fram til 9-9. Larvik så seg ikke tilbake etter at de tok ledelsen 10-9 i kampen. Det økte til en femålsledelse før hvilen, en ledelse som holdt seg fram til det var ti minutter igjen å spille i Romania.

Baia Mare slo imidlertid tilbake i heksegryta, og lå bare to mål bak etter 26 minutter av den andre omgangen. Det var igjen duket for et sluttdrama mellom lagene.

Da er det godt å ha rutinerte spillere som Gro Hammerseng på banen. Hun hamret inn 30-27 med snaut to minutter igjen på klokka, en veldig viktig scoring da kampen vippet fram og tilbake.

Kampen endte til slutt 31-29 til det norske laget.

- Det er en sterk seier på bortebane. Det var kjempedeilig etter en smell i forrige kamp, uttalte Viasats Daniel Høglund.

TV 2s ekspertkommentator Harald Bredeli var spent før kampen. Larvik viste heldigvis at han ikke hadde særlig grunn til å være det.

GOD: Amanda Kurtovic.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
GOD: Amanda Kurtovic. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!