VM-GULL: Grace Bullen fikk en søt revansj da hun beseiret kinesiske Rong Ningning 5-2 og gikk til topps i 59-kilosklassen i bryte-VM for U23-utøvere i Romania torsdag. . Foto: ATTILA KISBENEDEK / AFP / NTB Scanpix
VM-GULL: Grace Bullen fikk en søt revansj da hun beseiret kinesiske Rong Ningning 5-2 og gikk til topps i 59-kilosklassen i bryte-VM for U23-utøvere i Romania torsdag. . Foto: ATTILA KISBENEDEK / AFP / NTB ScanpixVis mer

VM-gull for Bullen

Søt revansj for Bullen: Tok gull i U23-VM

I 59-kilosklassen.

Grace Bullen fikk en søt revansj da hun beseiret kinesiske Rong Ningning 5-2 og gikk til topps i 59-kilosklassen i bryte-VM for U23-utøvere i Romania i dag.

Rong er samme kvinne som banket Bullen i semifinalen i VM i oktober. Da endte Fredrikstad-utøveren uten medalje.

I VM-semifinalen ble Bullen utklasset 2-12 av Rong, mens rollene var byttet om torsdag. Den kinesiske bryteren åpnet med 2-1-ledelse, men Bullen hevet seg og vant finalen 5-2.

Da seieren var et faktum jublet hun vilt og løp rundt i brytearenaen i den rumenske hovedstaden med det norske flagget rundt skuldrene.

Bullen vant i fjor sitt første mesterskapsgull på seniornivå. Det gjorde hun i 58-kilosklassen i EM. Hun har også ett sølv (2016) og én bronse (2015) i EM. For fire år siden tok Bullen gull i 60-kilosklassen under ungdoms-OL i Kina.