Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Souness fortsatt uten tap

Spilte uavgjort mot Charlton i dag.

(Dagbladet.no): Charlton - Newcastle 1-1:

Det var ikke festfotball som ble servert i London i dag da Charlton tok i mot Newcastle på The Valley. Hjemmelaget er ubeseiret på eget gress så langt i sesongen, og heller ikke Newcastle fikk lett spill.

Men i en tam førsteomgang sto Newcastle for det som var verdt å skrive hjem om. Olivier Bernard fant fram en innlegg fra øverste skuff, og i feltet steg lille Craig Bellamy til værs.

Knallhardt headet han bortelaget i ledelsen til stor jubel for bortefansen.

Etter at Graeme Souness overtok The Magpies etter Bobby Robson tidligere i år har de stripede til gode å tape en kamp. Det klarte de å unngå i dag også.

Selv om Kevin Lisbie lekte med Newcastle-forsvaret i andreomgang og satte inn utlikningen via Andrew O'Brien ble det med det ene målet.

Og begge lag hadde store muligheter til å ta med seg full pott. Alan Shearer så en heading etter corner reddet på målstreken, mens Charlton hadde en fantastisk dobbelsjanse som også ble stoppet de nødvendige centimeterne fra nettmaskene.

- Uavgjort var vel et greit resultat. Det er alltid vanskelig å vinne her, men vi er ikke skuffet over 1-1. Vi slapp imidlertid inn et unødvendig mål, det var skuffende, sa Newcastle-manager Graeme Souness ifølge NTB.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media