Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Souness gir opp - tar straffen han får

Graeme Souness kommer likevel ikke til å møte opp personlig for å forklare hvorfor han sparket ei bøtte med vann inn på banen i en protest.

Souness ble rasende da Rotherham-dommeren Howard Webb overså et klart straffespark for Newcastle i 1-4-tapet mot Fulham. En illsint Souness sparket ei bøtte med vann inn på banen og leverte samtidig fra seg et par skotske gloser av det sterke slaget.

Fredag skulle Souness i møte med Det engelske fotballforbundet (FA) for å forklare seg. Nå setter en gammel skade stopper for Souness' egen forsvarstale.

- Doktoren har advart meg mot å reise. En gammel fotballskade gjør at foten min har hovnet opp. Nå må jeg gå med ei truge på foten. Derfor sier jeg meg skyldig og tar den straffen jeg får. Alt er utenfor mine hender, sier Souness til lokalavisen The Evening Chronicle.

Blir Souness straffet av FA venter trolig en tokampers suspensjon for skotten. Det betyr at Ronny Johnsen og Co. må klare seg uten Souness i kampene mot Liverpool og Blackburn. Ironisk nok to klubber skotten tidligere har vært manager i.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media