Souness kjemper videre

Etter «positiv» prat med styreformannen i Newcastle.

(Dagbladet.no): Newcastle-fansen protesterte med både plakater og nidviser mot manager Graeme Souness mens Morten Gamst Pedersen bokset inn nok et tap for de svart-hvite på lørdag.

I ettermiddag stilte den 52 år gamle skotten opp på St. James\' Park til et møte med klubbens styreformann Freddy Shepherd.

Ti minutter seinere forlot han møtet med jobben i behold.

Ifølge Soccernet beskriverv Souness samtalen som «positiv».

Souness insisterte allerede rett etter kampen på lørdag på at han vil bli til noen kaster ham ut:

- Det er ganske enkelt, og jeg vil bare si dette en gang: Det viktigste i livet mitt er familien min, å gjøre det beste for familien min til enhver tid. Etter det, er det nest viktigste i livet mitt jobben, å gjøre det beste jeg kan i enhver jobb jeg har, uansett hvem som ansetter meg, og jeg vil fortsette å gjøre det til noen ber meg om å gjøre noe annet, sa Souness.

Skal stemningen holde seg på plussiden overfor arbeidsgiveren, bør nok Souness sørge for en seier på lørdag. Da møter Newcastle divisjon 2-klubben Cheltenham borte på Whaddon Road i fjerde runde i FA-cupen.

KREVER SKIFTE: Newcastle-supporterne la ikke skjul på hva de mener om manager-situasjonen i klubben under lørdagens kamp mot Blackburn.