Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Souness krever defensiv framgang

Krever at laget skjerper seg i forsvarsspillet.

Det kan åpne for at Ronny Johnsen kommer inn på laget i onsdagens ligacupkamp mot serieleder Chelsea.

- Vi slipper inn for mange mål. Sånn har det vært en stund. Sist angrep vi for fullt og lot døren stå på vidt gap. Du behøver ikke være smart for å forstå at vi forsvarte oss dårlig mot Fulham, sier Souness.

Han håper Newcastle slipper å møte et Chelsea med en keeper som har «Fru Fortuna» på sin side. Mark Crossley var strålende da Fulham slo Newcastle hele 4-1 i helgen.

Ronny Johnsen var ubenyttet innbytter mot Fulham. Han fikk sin debut for klubben i forrige runde av ligacupen; da laget vant mot Norwich. Stokke-gutten vil ventelig være med for «Magpies» onsdag.

Han er tatt ut i troppen, og Johnsens rutine kan bli foretrukket framfor de lettlurte stopperne som ble lurt trill rundt mot Fulham.

Samtidig varsler Souness at han vil hente inn forsvarsspillere for å styrke laget.

- Jeg vet at dersom vi ikke får inn to eller tre nye forsvarsspillere i januar, er vi milevis unna å kunne konkurrere mot de beste lagene i eliteserien, sier Souness til klubbens offisielle nettsted.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media