Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Souness tiltales for upassende oppførsel

Newcastle-manageren skylder på dommeren.

Newcastle-manager Graeme Souness blir tiltalt for upassende oppførsel av det engelske fotballforbundet (FA). Souness fikk rødt kort i kampen mot Fulham søndag, der Newcastle tapte 1-4 på hjemmebane.

Manageren ble bortvist fra innbytterbenken da han protesterte kraftig på dommeren etter at Alan Shearer ble lagt ned inne i feltet. Souness mente Newcastle ble snytt for et straffespark, og det ga kan kraftig uttrykk for.

Nå har Souness fått frist av FA til 23. november med å komme med et svar på tiltalen.

- Dere må spørre dommeren hva dette handler om, for jeg skjønner det ikke, sier Souness til Newcastles hjemmeside på internett.

- For å være ærlig må jeg innrømme at det er umulig å føre noen form for konversasjon med dommerne. Derfor fikk jeg aldri spurt hvorfor jeg fikk rødt kort, sier manageren. (©NTB)

<B>SÅ RØDT:</B> Newcastle-manager Graeme Souness var svært misfornøyd med dommer Howard Webb under søndagens kamp mot Fulham og sa fra om hva han mente i klare ordelag..
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media