SEIER UTEN BAKLENGS: Southampton og Jason Puncheon vant 2-0 mot Newcastle i går. Dette var klubbens første kamp uten baklengsmål siden comebacket i Premier League. Foto:  AFP PHOTO/GLYN KIRK
SEIER UTEN BAKLENGS: Southampton og Jason Puncheon vant 2-0 mot Newcastle i går. Dette var klubbens første kamp uten baklengsmål siden comebacket i Premier League. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRKVis mer

Southampton holdt nullen for første gang på 13 kamper

- Det var godt for hele laget.

Søndagens 2-0-seier over Newcastle var Southamptons første Premier League-kamp uten baklengsmål denne sesongen.

Den nyopprykkede klubben har fått en tøff retur i den engelske eliteserien. På de tolv første kampene slapp «Saints» inn 30 mål, men mot Newcastle holdt forsvaret tett.

Southampton tok sin annen strake seier og klatret over nedrykksstreken.

- Det var godt for hele laget. Jeg synes vi har spilt bra gjennom det meste av sesongen, men vi er blitt straffet i forsvar, sa Southampton-manager Nigel Adkins til klubbens nettsted.

Kaptein Adam Lallana håper laget kan fortsette framgangen. Southampton tar imot Alexander Tettey og hans Norwich på St. Mary's onsdag.

- Vi har to seirer på rad nå, og vi ønsker en tredje onsdag kveld. Vi har en stor mulighet til å dra litt ifra i bunnen av tabellen, og vi ønsker å benytte oss av den sjansen, sa Lallana.

(NTB)