KLAGET INN: Dommer Mark Clattenburg er ikke populær i Southampton. Foto: Phil Noble / Reuters / NTB scanpix.
KLAGET INN: Dommer Mark Clattenburg er ikke populær i Southampton. Foto: Phil Noble / Reuters / NTB scanpix.Vis mer

Southampton krever at Clattenburg nektes å dømme kampene deres

Mener han «hetset og fornærmet» lagkaptein Adam Lallana.

Southampton har klaget Mark Clattenburg inn for dommerforeningen fordi de mener han «hetset og fornærmet» lagkaptein Adam Lallana i en Premier League-kamp forrige uke.

Southampton tapte 1-2 for Everton sist søndag. Etter kampen raste klubbledelsen og har bedt om at Clattenburg ikke får dømme Saints før dommersjef Mike Riley har etterforsket innsatsen hans.

Ifølge Southampton skal Clattenburg ha fornærmet Lallana etter at han hadde nektet å gi straffe for en sen hands på Goodison Park. Etter kampen rettet Saints-manager Mauricio Pochettino krass kritikk mot dommeren.

Ifølge argentineren skulle laget hatt to straffer i løpet av oppgjøret, én av dem da Lallanas innlegg traff Antolin Alcaraz i hånden. Hendelsen førte til en konfrontasjon mellom Lallana og Clattenburg.

Det er tredje gang i løpet av det siste året at Clattenburg har skapt frustrasjon i Southampton-leiren på grunn av straffesituasjoner.

I 0-2-tapet for Arsenal i november, ga han straffe til hjemmelaget for trøyeholding. Luke Shaws utvisning mot Norwich i mars vekker også stadig bitterhet hos Pochettino & co.

(NTB)