Sov seg fra ny seier

Fredrikstad bommet på straffe og sovnet seg fra tre poeng.

(Dagbladet.no): Fredrikstad - Odd Grenland 1-1: Fredrikstad fikk straffe og spilte mot 10 mann i 20 minutter.

Likevel holdt det ikke til mer enn uavgjort for laget fra Plankebyen.

Årsaken var kollektiv, dyp søvn i FFK-forsvaret da Jan Frode Nornes fikk utlikne ti minutter før slutt.

- Vi sover på frisparket. Én pasning og så er de igjennom, bekrefter midtstopper Roger Helland til Fredrikstad Blad.

Dagfinn Enerly fikk muligheten til å sende FFK til midlertidig tabelltopp fra straffemerket i begynnelsen av andre omgang.

Men Holtans redning var en matchvinner verdig.

Få trodde imidlertid at den tidligere landlagskeeperens redning kom til å få betydning da Simen Brenne dunket inn et volleyskudd etter en times spill.

Ti minutter senere ble også Christian Flindt Bjerg utvist etter å ha pådratt seg sitt andre gule kort.

INNBITT: Erik Holtan bør ha spilt seg inn i landslagsdiskusjonen igjen etter en god start på sesongen. I dag reddet han straffe. FOTO: SCANPIX
INNBITT: Erik Holtan bør ha spilt seg inn i landslagsdiskusjonen igjen etter en god start på sesongen. I dag reddet han straffe. FOTO: SCANPIX Vis mer

Men så var det denne scoringen til tidligere Eik-spiller Nornes, da. Som viser at det definitivt bor moral i skienslaget.

- Vi burde rodd i land dette. Spesielt surt er det når vi har ledelsen og de i tillegg har en mann utvist. Vi trodde vi skulle klare å sette press på de med to store spisser, men det varte bare i fire minutter, sier Drillo-assistent Knut Torbjørn Eggen til Fredrikstad Blad.

  • Markus Ringberg ble båret ut med skade midt i andre omgang. Omfanget av skaden er ikke klar, men ifølge NTB er det ikke snakk om brudd.
VOLLEY: Simen Brenne gratuleres av Roger Risholt etter sin fine scoring.