Sov seg i toppslag

I jubelrusen etter verdenscupseieren i USA glemte Bjarne Solbakken å hvile. Det straffet seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VAL GARDENA (Dagbladet): For nedturen ble total da Solbakken ikke maktet å komme til andre omgang i favorittdisiplinen storslalåm i Alta Badia sist søndag.

- Etter rennet gikk jeg rett opp på hotellet og sov i tre- fire timer. Alt styret i uka etter seieren i USA tok nok mer på enn jeg trodde, smiler Bjarne Solbakken.

Og tenker seg om.

- Det ble mye mer oppstyr enn jeg noen gang drømte om. Hvis det blir sånn videre, så er jeg redd jeg blir nødt til å si mer «nei» til noen av henvendelsene. Først nå forstår jeg hva Lasse Kjus og Kjetil André Aamodt har vært gjennom hele karrieren.

- Manglet overskudd

Da han kom hjem til Stranda på Sunnmøre etter Super-G-seieren i Beaver Creak for knappe 14 dager siden, så gikk det i ett i tre dager med presse, venner og familie.

- Vanligvis hviler jeg når jeg er hjemme. Denne gangen var det omvendt. Dermed manglet jeg overskuddet jeg var avhengig av hvis jeg skulle lykkes da jeg sto på startstreken i Alta Badia. Jeg merket det med en gang på kroppen.

Men etter noen rolige dager i Italia, og en fin gjennomkjøring i den over tre kilometer lange Saslong-løypa i klassiske Val Gardena, har Solbakken igjen funnet overskuddet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer