Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Sover du, sover du? Har du vært på fylla?»

Slik ble Ivers møtt i Bergen. Er det Norges beste tribunesang?

(Dagbladet): I løpet av de neste ukene skal Dagbladet.no kåre Norges beste tribunesang.

Her er tre av bidragene som har kommet inn så langt, og spennet er bredt - fra ellevill Sandnes Ulf-synging i Skien (nederst i saken) til Steffen Iversen-hets på Brann Stadion.

Ifølge innsenderen av Ivers-videoen svarte RBK-spissen med tommelen opp mot Bataljonen.

image: «Sover du, sover du? Har du vært på fylla?»

Send inn en video fra din klubb, om du mener dere har en tribunesang som bør være med i konkurransen.

Slik deltar du Du og dine deltar ved at du filmer supportergjengen under din favorittsang, med enten kamera eller mobilen. Du kan stå midt blant de syngende, eller du kan filme fra langsida.

image: «Sover du, sover du? Har du vært på fylla?»

Dere kan sende inn videoer fram til 17. september.

Deretter vil juryen plukke ut et finaleheat, som blir med inn i den siste uka. Leserne stemmer på sine favoritter, og juryen plukker ut sine. Når vinnersangen skal kåres teller både leserne og juryens stemmer lik.

Juryen består av: Joachim Walltin (leder av spillerorganisasjonen NISO og tidligere Tippeliga-spiller), Audun Kjelstrup (leder av Norsk supporterallianse) og Tom Stalsberg (reportasjeleder i Dagbladet, tidligere musikkanmelder og Bakrommet-ansatt).

TV og trofé Alle som sender inn et bidrag er med i trekningen av en 55 tommers Sony-TV. Samtidig vil supporterklubben som stikker av med den gjeve prisen få et trofé som kan plasseres bak ønsket bardisk.

Du deltar ved å sende inn din video til tribunesang@gmail.com

Dersom videofila er for stor til å nå gjennom på vanlig epost, anbefaler vi deg å sende den via Filemail.com (eller tilsvarende tjeneste).

Husk navn og telefonnummer, og skriv også sangteksten i eposten.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media