Søvnløs Kjelling, skuffet Jensen

Dagen derpå for VM-gutta.

Kristian Kjelling har ikke akkurat hatt noe super-VM. Han mener håndballgutta må bli langt flinkere til å takle uventede grep fra motstanderne.

I skjebnekampen mot Danmark mandag satt norsk håndballs eneste internasjonale storstjerne på benken i 49 minutter. Det stusset mange på. At Norge ikke har plass til Kjelling i en slik kamp.

- Vi bruker for lang tid på å justere oss når det skjer noe hos motstanderne. Vi må se mulighetene selv. Vi bør ikke trenge noe nytt videomøte for å klare det, sier Kjelling til NTB.

Selv sov han bare noen få timer etter 25-27-tapet.

Nederlaget sendte gutta ut på en 35 mil lang busstur til taperrunden i Lemgo - ifølge Johnny Jensen Tysklands minst trivelige by.

Jensen er skuffet over at han ikke fikk sjanser mer i angrep i håndball-VM.

– Det er skuffende fordi det ble sagt at jeg skulle brukes noe mer, sier Jensen til NTB.

For vel en uke siden slo trener Gunnar Pettersen fast at det lå an til at Jensen også skulle i aksjon mer i angrepet i VM.  Slik ble det ikke.

DEPPA NORDMENN: Johnny Jensen er skuffet over at han ikke fikk bidra mer offensivt da Danmark slo Noreg i går kveld. Nå venter B-sluttspillet for den norske gjengen. Foto: Scanpix
DEPPA NORDMENN: Johnny Jensen er skuffet over at han ikke fikk bidra mer offensivt da Danmark slo Noreg i går kveld. Nå venter B-sluttspillet for den norske gjengen. Foto: Scanpix Vis mer

– Det viktigste er laget, men når vi taper ønsker man jo å være med mer. Jeg spiller tross alt i angrep i en av Europas beste klubber (Flensburg/Handewitt). Frank Løke har gjort det veldig bra, men vi kunne kanskje fått noe ekstra ut ved å bytte litt. Vi er helt forskjellige typer, sier Jensen.

Han kunne også vært et alternativ på høyrebacken i de hektiske sluttminuttene mot Danmark.

– Vi snakker om å gjøre det slik, men gjør det ikke. Dette er ikke noe nytt for oss, sier Johnny Jensen

Onsdag starter taperrunden for Norge mot Egypt. Lørdag venter Sør-Korea før en ren plasseringskamp følger søndag.

(NTB)