Spanderte øl på pressen etter å ha slått hole-in-one

Tok tradisjon bokstavelig talt.

SPANDERTE: Golf-spilleren Rickie Lambert hadde tydeligvis spanderbuksene på da han slo hole-in-one under PGA-touren i Virginia. Foto: NTB Scanpix
SPANDERTE: Golf-spilleren Rickie Lambert hadde tydeligvis spanderbuksene på da han slo hole-in-one under PGA-touren i Virginia. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Rickie Fowler avsluttet torsdagens runde på PGA-touren ved å sette ballen rett i hullet for en hole-in-one. Det skapte jubel i presserommet av flere årsaker.

Det er en gammel tradisjon i golf som sier at den som får en hole-in-one også skal spandere drikken, og det tok Fowler bokstavelig etter torsdagens runde.

Amerikaneren fikk hole-in-one på banens niende hull, hans siste for dagen, og gikk derfor til innkjøp av et større parti øl som ble satt på presserommet.

Etter bilde på PGA.com viser en diger isbøtte med ølbokser og en melding fra Fowler.

- Det er ikke et års huslån, men kos dere med en kald øl på min regning. Skål!

Turneringens hovedsponsor har en konkurranse der en heldig deltaker kan få gratis huslån i ett år.

Fowlers utlegg for ølen gjør for øvrig ikke et stort innhogg i økonomien hans. 26-åringen har spilt inn 147 millioner på PGA-touren i karrieren, og er i tillegg et yndet sponsorobjekt.

Selve turneringen i Virginia ledes av Retief Goosen og Ryo Ishikawa på åtte under par. Fowler er fire slag bak.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

(NTB)


Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer