Spania klarte bare uavgjort

Spania - Paraguay 0-0. En av VMs største skuffelser sålangt er Spania. Spanjolene var før VM regnet som en av favorittene, men er nå avhengig av andre lag for å komme videre fra gruppespillet

St. Etienne

Spania - Paraguay 0-0

Målsjanser: 6-3

Spanjolene på tribunen startet en voldsom pipekonsert da dommeren blåste for fulltid. Spania er nå avhengig av at Nigeria slår Paraguay - samtidig som de selv slår Bulgaria i de siste kampene i gruppe D. Det kan bli tøft for et lag som sålangt i VM ikke har imponert. Spanjolene hadde det meste av spillet, men klarte ikke å avgjøre mot Paraguay.

Paraguay forsvarte seg godt og lot spanjolene få styre spillet i 1. omgang. De siste tre minuttene av hadde lagene hver sin store sjanse. Rojas var alene med Zubizarreta, men skuddet gikk via en spansk-forsvarer og til corner. Minuttet før pause var det spanjolenes tur. Pizzi var bare centimetere fra å få en tå på et Hierro-innlegg.

I andre omgang fortsatte Spania å presse, men etterhvert som tiden gikk fikk Paraguay større tro på seier - og hadde flere gode muligheter mot slutten av kampen. Fire minutter på overtid fikk Spania frispark på 16-meteren og Hierro fikk en gyllen sjanse til å avgjøre kampen for Spania. Skuddet gikk rett i muren.

Spania (4-4-2): 1 Zubizarreta - 15 Aguilera, 4 Alkorta, 5 Abdelardo, 12 Sergi - 21 Luis Enrique, 18 Amor, 6 Hierro, 10 Raul - 9 Pizzi, 17 Etxeberria.

Paraguay (3-5-2): 1 Chilavert - 5 Ayala - 11 Sarabia, 4 Gamarra - 2 Arce, 10 Acuna, 16 Enciso, 21 Campos, 20 Caniza - 8 Rojas, 15 Benitez.

Dommer: Ian McLeod, Sør-Afrika.