Spania-sjefen tror straffer avgjør

Inaki Saez har håndplukket luftsterke spillere mot Norge. Se Spania-troppen till omspillet!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Først sparkes kalaset i gang i Valencia kl. 22 om kvelden 15. november. Så blir EM-plassen avgjort på Ullevaal onsdag 19. november.

På straffesparkkonkurranse, tipper Spanias landslagstrener Saez.

- Jeg har det i bakhodet at disse kampene kan bli avgjort på straffer. Så det skal vi trene på, sier Saez ifølge nyhetsbyrået PA.

Han tok i dag ut en tropp på 20 mann til kampene mot Norge. Han legger ikke skjul på at blant andre Deportivo-stopper Cesar Martin er tatt ut fordi han er god på hodet.

- Hvis nordmennen er kjent for noe, så er det styrken deres i lufta. Da kan Cesar blir nyttig for oss, sier Saez.

Andre overraskelser i troppen er Real Madrids Guti - og lagkameraten Raul Bravo, som mislyktes da han var på utlån i Leeds forrige sesong.

- Vi kan bruke Raul Bravo som venstreback, men i Real Madrid spiller han stopper. Det betyr at han kan brukes to steder, sier treneren.

Spania er favoritter foran playoffkampene, og spanjolene er ganske sikre på at Nils Johan Semb bare stiller med én spiss på Mestalla neste lørdag.

- Vi vet alle at 4-5-1-systemet deres er godt innkjørt og klart definert. Det har fått det til, og bruker det til og med mot lag som teorietisk er svakere enn dem. De er disiplinerte og det er deres store styrke, sier Saez.

  • Spania-troppen, keepere: Iker Casillas (Real Madrid), Santiago Canizares (Valencia). Backer: Carles Puyol (Barcelona), Michel Salgado (Real Madrid) Ivan Helguera (Real Madrid), Carlos Marchena (Valencia), Cesar Martin (Deportivo La Coruna), Raul Bravo (Real Madrid). Midtbanespillere: Joseba Etxeberria (Athletic Bilbao), Joaquin (Real Betis), Juan Carlos Valeron (Deportivo La Coruna), Guti (Real Madrid), Xabi Alonso (Real Sociedad), Vicente Rodriguez (Valencia), Ruben Baraja (Valencia), David Albelda (Valencia). Spisser: Raul (Real Madrid), Fernando Torres (Atletico Madrid), Albert Luque (Deportivo La Coruna), Jose Antonio Reyes (Sevilla).
KJEMPE I LUFTA:</B> Cesar Martin, her mot Ryan Giggs, skal stoppe de norske luftraidene i Valencia.
STJERNEDUO:</B> Både Guti og Raul får prøve seg i 20-mannstroppen mot Norge.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer