HOLD DET INTERNT: Vicente del Bosque godtar ikke bruk av sosiale medier før eller under fotball-VM, så det må Xabi Alonso, Fernando Torres, David Villa og de andre vente med til etter mesterskapet.Foto: SCANPIX/AFP/JAVIER SORIANO
HOLD DET INTERNT: Vicente del Bosque godtar ikke bruk av sosiale medier før eller under fotball-VM, så det må Xabi Alonso, Fernando Torres, David Villa og de andre vente med til etter mesterskapet.Foto: SCANPIX/AFP/JAVIER SORIANOVis mer

Spanias stjerner får Twitter- og Facebook-forbud

Får ikke bruke sosiale medier under fotball-VM.

|||

Vicente del Bosque har gitt beskjed til sine spanske stjerner om at bruk av Twitter og Facebook ikke blir akseptert under fotball-VM.

De spanske spillerne ble samlet i Las Rozas utenfor Madrid 2. pinsedag. En talsmann for Spanias fotballforbund fortalte at spillerne har fått beskjed om at de ikke får bruke sosiale medier under oppkjøringen eller under sluttspillet i Sør-Afrika.

En rekke fotballspillere har tabbet seg ut med sine meldinger på nettsider. England-spissen Darren Bent måtte beklage til Tottenham-styreleder Daniel Levy etter Twitter-meldinger om overgangen til Sunderland.

Real Madrids Kaká sa tidligere i sesongen at han skulle stenge konas konto på Twitter etter at hun hadde kritisert trener Manuel Pellegrini for å gi mannen for lite spilletid.

Her hjemme fikk Starts Jesper Mathisen mye oppmerksomhet etter meldingen «Ikke gjør noe dumt nå Fredrikstad ... Dere kommer garantert til å angre» på Facebook i forbindelse med Tom Nordlie var i ferd med å bli trener i Fredrikstad.

(NTB)