- Spanierne frykter Flo

LONDON (NTB-Reuters): Chelsea-manager Gianluca Vialli har stor tro på Tore André Flo foran morgendagens returkamp i cupvinnercupen mot Real Betis. Flo scoret to mål i den første kampen og får trolig fornyet tillit fra start.

- Spanierne er nok litt redd Tore André Flo foran returkampen, sa Vialli, som valgte å sette seg selv på benken i det første oppgjøret.

  - Nordmannen er ikke lengre noe hemmelig våpen, men han er definitivt et våpen, mente Vialli som også kan velge og vrake i andre spissalternativer.

  - Vi er best til å angripe, men klarer oss heldigvis med uavgjort. Men det er nok best å glemme 2-1-seieren på bortebane, nå starter vi på 0-0 igjen, fortsatte Vialli.

  Flo får trolig sjansen fra start på Stamford Brigde, sannsynligvis i spann med den lettbente italieneren Gianfranco Zola. Vialli har også et alternativ i seg selv og råsterke Mark Hughes.

Opp og ned

Etter fem tap på de siste seks seriekampene er både London-lagets spillere og fans «sugne» på seier.

  - Det er blitt litt for mye opp-og-ned i det siste. Jeg vet at vi har et godt lag og sjelden skal tape, derfor blir jeg sinna når vi kaster bort den ene kampen etter den andre, sa Vialli og la til at det eneste som teller i morgen er avansement til semifinalen.

Svekket bakover

Motstander Real Betis må trolig belage seg på et skikkelig trykk fra start.

  - Det blir tøft, men også vi er nødt til å angripe. Det er fullt mulig å vinne 2-0 på bortebane, kommenterte den lynraske Betis-spissen Finidi George. Han er spanierenes fremste angrepsvåpen sammen med spisskollega Alfonso Perez, som scoret målet i den første kampen, og den kroatiske vingen Robert Jarni.

  Men bortelaget er svekket. Fernando Sanchez og Roberto Solozabal er suspenderte mens bosnieren Hristo Vidakovic er ute med skade.