Spanjolene skylder på keeperen

- Det var keeperens feil. Det skriver den spanske avisa El Pais etter tapet for Norge. Utenlandske aviser har allerede begynt å kommentere kampen. Les hva de største nettavisene mener.

Utenlandske medier har allerede begynt å kommentere Norges seier over Spania i dag. Den spanske avisa El Pais skriver at Norge aldri trodde på seier. Norge gikk for uavgjort, og bare en tabbe kunne gi Norge seieren. Avisa mener at begge lagene spilte fotball som var langt dårligere enn det som tidligere er vist i mesterskapet. De mener at Nils Johan Semb har lurt alle ved å spille aggressiv fotball i kampene før mesterskapet - noe han, ifølge El Pais, absolutt ikke gjorde i dag.

Sporting Life skriver at spanjolene ble tvunget til å lempe lange baller inn i den norske 16-meteren etterhvert som de ble mer og mer desperate. Danske BT kaller det en sjokkseier. Svenske Expressen skriver at Norge beseiret et svakt Spania, mens Aftonbladet og Svensk TV skriver at Norge malte i stykker Spania.

Den tyske avisa Der Spiegel skriver at et kraftfullt Norge ofret alt i kampen, og at Spania var dårligere enn forventet.

Eurosport kaller kampen for «lunken», og sier at Norge tjente mye på at spillerne er høyere enn spanjolene.

Den offisielle hjemmesiden til Euro2000 skriver at Norge var robuste i en skuffende kamp. Nyhetsbyrået Reuters skriver at Spanias trener, Jose Antonio Camacho, var misfornøyd med dommeren.

Her kan du lese hva avisene mener om kampen:

Danske Berlingske Tidende

Expressen

Aftonbladet og svensk TV

Sporting Life

El Pais

Der Spiegel

Offisiell hjemmeside for Euro2000

Eurosport

Reuters>

På denne hjemmesiden kan du oversette artiklene

Babelfish