Spansk Annan-bud i natt

Blackburn backet ut.

Den spanske toppklubben Racing Santander la i natt inn det første budet på Start-spilleren Anthony Annan.

- Vi fikk det første budet på Anthony i natt. Tidligere har det ikke kommet bud, men bare varsel om at det kommer, sier sport- og mediedirektør i Start, Svein Mathisen, til Fædrelandsvennen.

Annan har i det siste vært  knyttet til engelske klubber som Manchester United, Arsenal og Blackburn, og sistnevnte overvar Stabæks kamp mot Aalesund i helgen. 

Mathisen uttalte mandag til Dagbladet.no at han håpet på et bud fra Blackburn i løpet av dagen, men nå er det usannsynlig at manager Paul Ince vil prøve å signere ghaneseren, ifølge This is Lancashire. 

Nå er det altså Racing Santander som leder an kampen om Annan.   

Starts midtbanespiller er for tiden på utlån til Stabæk. Dersom Annan spiller UEFA-cupkamp for Stabæk torsdag kveld, kan han ikke spille samme cup for Santander senere.

Start vil ikke si om toppklubben har lagt føringer på grunn av dette.

- Det eneste jeg vil si er at vi har fått inn et bud, sier Mathisen til Fædrelandsvennen 

LA INN BUD:
Spanske Racing Santander la i natt inn bud på Anthony Annan (foran). Blackburn ser ut til å ha backet ut i kampen om underskriften til spilleren. Foto: Svein Ove Ekornesvåg, SCANPIX .
LA INN BUD: Spanske Racing Santander la i natt inn bud på Anthony Annan (foran). Blackburn ser ut til å ha backet ut i kampen om underskriften til spilleren. Foto: Svein Ove Ekornesvåg, SCANPIX . Vis mer

Annan er svært lysten på spill i en av de store ligaene, og venter spent på en avklaring:

- Jeg krysser fingrene for at noe skjer noen av de nærmeste dagene, sa Annan til fvn.no tidligere denne uken.

Racing Santander ble nummer seks i den spanske toppserien i fjor. 25 poeng bak Real Madrid.

Spansk Annan-bud i natt