ØNSKET PÅ A-LAGET: Ifølge spanske Marca er Martin Ødegaard ønsket på førstelaget på Real Madrid - hvis han viser seg fram under sommeroppkjøringa. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Faksimile: Marca.
ØNSKET PÅ A-LAGET: Ifølge spanske Marca er Martin Ødegaard ønsket på førstelaget på Real Madrid - hvis han viser seg fram under sommeroppkjøringa. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Faksimile: Marca.Vis mer

Spansk avis: - Real Madrid vil ha Ødegaard på førstelaget

Får hele førstesiden i dagens Marca.

(Dagbladet): Da Martin Ødegaard ble klar for Real Madrid i januar fikk han kun et lite bilde på forsiden av den spanske sportsavisen Marca.

I dag fyller 16-åringen nesten hele førstesiden alene og med titler og ord som vitner om at den norske fotballspilleren kan få en veldig fin sesong i vente i den spanske klubben.

- Klubben ønsker Ødegaard på førstelaget, skriver Marca - en avis som er kjent for å ha gode kilder innad i Real Madrid.

Den spanske avisa kaller 16-åringen for «sommerens drøm», og melder at hvis Ødegaard gjør sine ting riktig under sommerens oppkjøring med Real Madrid, så vanker det en plass på A-laget.

Ødegaard har allerede vært gjennom et travelt program med mange oppdrag for Norges Fotballforbund - noe som har fått fotballeksperter til å kritisere NFF for å drive rovdrift på den unge spilleren.

I går fikk 16-åringen ferie, men skal være på plass i Madrid igjen om under én måned og være med på Real Madrids sommerturné til Australia og Kina.

Det er på denne turen at Marca mener Ødegaard kan imponere og vise seg fram for Real Madrids nye manager, Rafa Benitez. Det spanske laget skal blant annet spille mot Manchester City og AC Milan iløpet av sommeroppkjøringa.

Martin Ødegaard fikk sin debut for Real Madrid i mot Getafe 23. mai - og ble omfavnet av Cristiano Ronaldo før han løp ut på matta på Santiago Bernabeu.

Det har etter sesongen vært mye rykter om ungutten kom til å bli utleid, noe den spanske sportsavisa AS hevdet. Blant annet har det vært snakk om en utleieavtale til et mindre spansks lag og Celtic - for at Ødegaard skulle få førstelagserfaring.