Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Spansk avis: Barcelona tilbyr Ødegaard å spille for b-laget

Hevder å ha storklubbens plan.

ETTERTRAKTET: Martin Ødegaard kan trolig vente seg mange fine gaver til jul, dersom interessen fortsetter.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
ETTERTRAKTET: Martin Ødegaard kan trolig vente seg mange fine gaver til jul, dersom interessen fortsetter. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Ifølge Mundo Deportivo reiste Martin Ødegaard hjem til Norge i går, etter å ha besøkt Barcelona som en del av den etter hvert ganske omfattende vinterturneen.

16-åringen skal ha blitt tilbudt en avtale som sammenliknes med den Barcelona tidligere i år ga unggutten Alen Halilovic, der han forespeiles en sesong i Barcelona B, før han hentes opp til førstelaget.

Samtidig, ifølge avisa, er katalanernes plan at Martin Ødegaard forblir i Strømsgodset til januar 2016, da Barcelona igjen kan benytte nysignerte spillere. I så fall blir altså den første sesongen deretter på nest øverste nivå i klubben.

Barcelona venter forøvrig for tiden på resultatet av sin anke i transfernekt-saken, og håper å kunne få avkortet utestengelsen fra transfervinduene noe.

Martin Ødegaard og hans far og rådgivere har villet si svært lite om prosessen de er inne i nå i jula, mens spekulasjonene i norsk og internasjonal presse bare tiltar.

Real Madrid, ArsenalLiverpool og Bayern München har alle fått besøk, og nå også Barcelona. Det er også nevnt at Ajax skal besøkes over nyttår.

Karl-Heinz Rumenigge, styrelederen i Bayern, har sammenlignet Ødegaard med «en vakker brud», og den norske unggutten skal også ha bedt Real Madrid om å vente litt lengre før han gir svar på hvor han går hen.