Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Spansk avis: De Gea har spurt om å bli solgt til Real Madrid

Det skal ha skjedd for tre uker siden. 

TAKK OG FARVEL? David de Gea har blitt sterkt linket til Real Madrid den siste tiden. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS / NTB Scanpix
TAKK OG FARVEL? David de Gea har blitt sterkt linket til Real Madrid den siste tiden. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS / NTB Scanpix Vis mer

(FourFourTwo): Det er spanske Marca som melder at Manchester United-keeper David de Gea har spurt klubben om å bli solgt til Real Madrid.

Ifølge den avisa skal sisteskansen ha bedt om å bli solgt for tre uker siden. Rundt samme tid var han ute av kamptroppen mot Sunderland, men det skal ha vært på grunn av en skade.

- David de Gea har et lite skadeproblem, men han blir klar til neste kamp, sa manager José Mourinho til Sky Sports.

Det har blitt spekulert i at overgangssummen vil være på rundt 75 millioner euro, noe som i så fall vil være ny verdensrekord for en keeper.

De Gea skulle som kjent blitt Real Madrid-spiller på overgangsvinduets siste dag i 2015, men papirrot gjorde at avtalen aldri ble spikret. Han har ved flere anledninger blitt linket til hovedstadsklubben.

Manchester United-manager José Mourinho ville ikke uttale seg om spillerens framtid da han ble spurt om de Gea for noen uker siden.

- Jeg er ikke interessert i spekulasjonene. Dersom spilleren er det, burde han ikke være det, for vi spiller noen veldig viktige kamper og hver kamp for oss er avgjørende, sa Mourinho ifølge The Telegraph.