Spansk avis droppet å gi Bale børspoeng etter El Clasico

- Litt statement.

BALE FÅR TYN: I kolonnen til høyre finner vi streken som Gareth Bale ble belønnet med av AS etter søndagens El Clasico. Til venstre Marcas spillerbørs fra samme kamp. Foto: Lars Hojem Kvam / Dagbladet og Gustau Nacarino / Reuters (innfelt)
BALE FÅR TYN: I kolonnen til høyre finner vi streken som Gareth Bale ble belønnet med av AS etter søndagens El Clasico. Til venstre Marcas spillerbørs fra samme kamp. Foto: Lars Hojem Kvam / Dagbladet og Gustau Nacarino / Reuters (innfelt) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BARCELONA/OSLO (Dagbladet): Real Madrids tap mot Barcelona i El Clasico i går kveld satte sinnene i kok hos hovedstadssupporterne. Da han kom hjem til Madrid godt utpå natta måtte Gareth Bale tåle å bli slått etter av fansen da han kjørte bilen ut av treningsfeltet.

Ydmykelsen ble ikke mindre om han bladde opp i den spanske storavisa AS og studerte deres børskarakterer fra kampen.

Der ble han, som eneste aktør på banen, belønnet med en strek, eller ingen børspoeng, på skalaen som går fra - nettopp - stryk til tre spar.

- Det er nok litt statement fra AS det der, hadde det vært en annen kan det være at de hadde gitt ham en spar som alle de andre, sier C Mores ekspert på spansk fotball, Petter Veland, til Dagbladet.

- Nå skal det sies at Bale ikke hadde sin beste dag på jobben i går, men han var ikke dårligere enn mange av de andre utpå der, fortsetter Veland.

AS bruker 24 sider på El Clasico i dagens avis. Den andre store sportsavisa, Marca, spanderer de første 35 sidene på storoppgjøret. På deres spillerbørs er også Bale klassifisert som banens dårligste med karakteren 4,5. I motsatt ende av skalaen belønnes Barcelona-keeper Claudio Bravo og Real-spiss Karim Benzema begge med 8.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.