<strong> I BOKS:</strong>  Den spanske avisen skriver Marca skriver at David de Gea har kommet til enighet med Real Madrid. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump Marca.
I BOKS: Den spanske avisen skriver Marca skriver at David de Gea har kommet til enighet med Real Madrid. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump Marca. Vis mer

Spansk avis hevder de Gea er klar for Real Madrid

Får superkontrakt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I hele vinter har det blitt spekulert i at David de Gea etter sesongen vil returnere til hjembyen Madrid. I England har han fått tilbudt en langtidskontrakt av Manchester United, men den spanske keeperen har ikke signert.

I dag pryder han forsiden på den spanske storavisen Marca, som hevder en overgang denne sommeren nå er i boks. 24-åringen kom til United fra byrivalen Atletico i 2011, og siden har prestasjonene bare blitt bedre og bedre.

Ikke stresset Madrid-gutten har hatt en kanonsesong og ble tidligere denne måneden funnet verdig en plass på årets lag i Premier League.

- Vi ønsker han videre og håper han vil signere, sier Manchester United-manager Louis van Gaal ifølge BBC.

Nederlenderen virker dog ikke stresset rundt at førstekeeperen trolig forsvinner.

- Vi har ei hel liste med keepere som kan erstatte de Gea, forteller van Gaal.

Spurs-keeper Hugo Lloris og Stoke-målvakt Asmir Begovic nevnes i engelsk presse som aktuelle erstattere.

Superkontrakt I Madrid skal de Gea ha blitt enige med fjorårets Champions League-mester verdt rundt 40 millioner kroner i året. Samtidig skriver avisen at klubben har vært enige med De Gea lenge, og at bare Uniteds overgangskrav på 340 millioner står i veien.

24-åringens kontrakt med United går ut etter neste sesong.

Søndag spiller United sesongens nest siste kamp. Med seier mot Arsenal passerer van Gaals mannskap London-rival på tabellen, men The Gunners har en kamp til gode.

Det kan dermed bli David de Geas siste kamp på Old Trafford som United-spiller.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer