I BOKS:  Den spanske avisen skriver Marca skriver at David de Gea har kommet til enighet med Real Madrid. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump Marca.
I BOKS: Den spanske avisen skriver Marca skriver at David de Gea har kommet til enighet med Real Madrid. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump Marca.Vis mer

Spansk avis hevder de Gea er klar for Real Madrid

Får superkontrakt.

(Dagbladet): I hele vinter har det blitt spekulert i at David de Gea etter sesongen vil returnere til hjembyen Madrid. I England har han fått tilbudt en langtidskontrakt av Manchester United, men den spanske keeperen har ikke signert.

I dag pryder han forsiden på den spanske storavisen Marca, som hevder en overgang denne sommeren nå er i boks. 24-åringen kom til United fra byrivalen Atletico i 2011, og siden har prestasjonene bare blitt bedre og bedre.

Ikke stresset Madrid-gutten har hatt en kanonsesong og ble tidligere denne måneden funnet verdig en plass på årets lag i Premier League.

- Vi ønsker han videre og håper han vil signere, sier Manchester United-manager Louis van Gaal ifølge BBC.

Nederlenderen virker dog ikke stresset rundt at førstekeeperen trolig forsvinner.

- Vi har ei hel liste med keepere som kan erstatte de Gea, forteller van Gaal.

Spurs-keeper Hugo Lloris og Stoke-målvakt Asmir Begovic nevnes i engelsk presse som aktuelle erstattere.

Superkontrakt I Madrid skal de Gea ha blitt enige med fjorårets Champions League-mester verdt rundt 40 millioner kroner i året. Samtidig skriver avisen at klubben har vært enige med De Gea lenge, og at bare Uniteds overgangskrav på 340 millioner står i veien.

24-åringens kontrakt med United går ut etter neste sesong.

Søndag spiller United sesongens nest siste kamp. Med seier mot Arsenal passerer van Gaals mannskap London-rival på tabellen, men The Gunners har en kamp til gode.

Det kan dermed bli David de Geas siste kamp på Old Trafford som United-spiller.