Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Spansk avis: Mourinho har inngått kontrakt med United

- Får 179 millioner, om han ikke blir klubbens neste manager.

ÉN INN, ÉN UT? Den spanske storavisa El País hevder å vite at José Mourinho har signert en kontrakt med Manchester United. Foto: NTB Scanpix
ÉN INN, ÉN UT? Den spanske storavisa El País hevder å vite at José Mourinho har signert en kontrakt med Manchester United. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ifølge den spanske avisa El País har José Mourinho (53) signert en kontrakt med Manchester United. 

Mourinho har ikke vært å se i fotballen siden han fikk sparken fra Chelsea før jul, etter en elendig første halvdel av sesongen for fjorårets seriemestere. 

Mer eller mindre samme dag som Mourinho fikk sparken, ble han satt i forbindelse med managerjobben på Old Trafford.

- Bekrefter «ny jobb» Nåværende Manchester United-manager Louis Van Gaal har ikke fått sving på sakene denne sesongen, og mange tror nederlenderen er på vei ut stadionportene etter endt sesong. 

Britiske medier har tidligere meldt om at United-direktør Ed Woodward ved flere anledninger skal ha snakket van Gaal fra å trekke seg fra jobben.

Mourinho kan ikke sies å ha tatt grep for å dempe spekulasjonene rundt sin egen framtid. Tidligere denne måneden meldte Manchester Evening News at portugiseren bekreftet at han har sikret seg en ny jobb fra juli. 

Nå er det altså den vanligvis svært velinformerte avisa El Pais som hevder å vite at Mourinho har skrevet under på en forhåndskontrakt med den rødkledde Manchester-klubben. 

- Savner fotballen Avisa hevder at portugiseren har sikret seg en forhåndskontrakt, som sørger for at vil få opptil 179 millioner kroner dersom klubben ikke har ansatt ham innen 1. juni. 

- Jeg savner fotballen, og om jeg måtte vende tilbake i morgen så ville jeg gjøre det, men jeg føler alltid at det beste er å vente i stedet for å forhaste seg, sa Mourinho selv under et besøk til Singapore tidligere i år. 

- Det beste er å beholde roen og vente på det rette øyeblikket, den rette muligheten, og kunne starte neste sesong i en ny klubb. Et nytt prosjekt er nok det beste for meg, sa han videre. 

Sir Alex tviler El País skriver at den spesielle avtalen ble inngått fordi sentrale United-legender som Alex Ferguson og Bobby Charlton fortsatt er usikre på om 53-åringen er rett mann for jobben. 

Manchester ligger for øyeblikket på 6. plass i Premier League, fire poeng bak byrivalene i Manchester City - som de møter på bortebane søndag. United er trolig ivrige på å slå byrivalen etter å ha ryket ut mot Liverpool i Europaligaen tidligere i uka.

Hele Norges coronakart