Spansk fotball planlegger turnering i utlandet

Spanias fotballforbund ønsker å gjøre den nasjonale supercupen om til en turnering med fire lag som skal spilles i utlandet like før sesongstart.

UTLANDSREISE?: Sergio Ramos og Lionel Messi kan møtes på fotballbanen utenfor Spania i framtida. Foto: AP Photo / Emilio Morenatti / NTB Scanpix
UTLANDSREISE?: Sergio Ramos og Lionel Messi kan møtes på fotballbanen utenfor Spania i framtida. Foto: AP Photo / Emilio Morenatti / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Til nå har den spanske supercupen vært spilt som en enkeltkamp mellom forrige sesongs serie- og cupmester. For framtiden ønsker den spanske fotballpresidenten Luis Rubiales også å inkludere lagene som havner på 2.-plass i de respektive turneringene.

Rubiales sier at forslaget kommer opp for avstemning på forbundets generalforsamling. Det er aktuelt å innføre det nye supercupformatet allerede fra neste sesong.

Det er imidlertid ikke klart hvilket land som får jobben med å arrangere final four-turneringen. I fjor ble supercupfinalen, som Barcelona vant 2-1 over Sevilla, spilt i Tangier i Marokko.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer