KLARER IKKE Å GI SEG: Barcelona-legenden Xavi Hernandez skulle egentlig legge opp i sommer, men har nå valgt å fortsette ut året. Foto: AFP PHOTO/ JOSEP LAGO
KLARER IKKE Å GI SEG: Barcelona-legenden Xavi Hernandez skulle egentlig legge opp i sommer, men har nå valgt å fortsette ut året. Foto: AFP PHOTO/ JOSEP LAGOVis mer

Xavi fortsetter å spille

Spansk fotballegende fortsetter karrieren

Barcelona-legenden Xavi Hernández har endret planene om å legge fotballstøvlene på hylla i sommer. Nå fortsetter han minst ut året.

Det bekreftet den spanske fotballstjernen selv søndag.

Til nyhetsbyrået AFP sier den tidligere verdensmesteren og firedoble mesterligavinneren at han føler seg i så god form at det er grunn til å spille litt lengre.

– Jeg har bestemt meg for å spille minst seks måneder til sier 38-åringen, som i øyeblikket spiller for klubben Al Sadd i Qatar.

– Dette handler om min fysiske tilstand. I desember bestemmer jeg meg kanskje for å fortsette enda lengre, tilføyer han.

Avgjørelsen kommer uventet som følge av at Xavi tidligere har varslet at han gir seg ved sesongslutt i sommer.

Den tidligere Barcelona-profilen står med 133 landskamper for Spania. Det var ventet at han ville overta trenerjobben i Al Sadd fra neste sesong.

Videre har det vært snakket om at 38-åringen kunne være aktuell som landslagssjef i Qatar. I 2022 skal golfstaten arrangere fotball-VM.

(NTB)