Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Spansk kilde: - Martin reiser ikke til Madrid nå

... men til sommeren.

REAL MADRID-INTERESSE:  Martin Ødegaard og pappa Hans Erik Ødegaard besøkte Madrid for 14 dager siden. FOTO: NTB Scanpix
REAL MADRID-INTERESSE: Martin Ødegaard og pappa Hans Erik Ødegaard besøkte Madrid for 14 dager siden. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Martin Ødegaard (16) og Real Madrid skal være svært nære å inngå en avtale.

Det var Drammens Tidende som først meldte dette i dag.

Men etter det Dagbladet blir fortalt mandag kveld - av informerte kilder i Spania - kommer Ødegaard ikke til å reise til Madrid nå.

Trolig blir han i Strømsgodset fram til sommeren.

Enige - Klubbene kommer til å bli enige i løpet av de neste dagene. Deretter spiller Ødegaard i Strømsgodset ut vårsesongen. Først når Real Madrid starter oppkjøringen til en ny sesong, blir Ødegaard med laget, sier en kilde til Dagbladet.

Han fortsetter:

SNAKKET VARMT OM ØDEGAARD:  Gullballen-vinner Cristiano Ronaldo. FOTO: NTB Scanpix
SNAKKET VARMT OM ØDEGAARD: Gullballen-vinner Cristiano Ronaldo. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

- Ødegaard kommer til å trene med førstelaget i sesongoppkjøringen. Deretter blir det tatt stilling til om han skal forbli en del av førstelaget, eller trene med Zinedine Zidane og reservelaget.

Oppstuss Mye tyder på at avtalen vil bli offentliggjort denne uka. Mjøndalen-trener Vegard Hansen opplyser at han ikke har hørt annet enn at Hans Erik Ødegaard følger tirsdagens trening.

Hans Erik Ødegaard er Martins pappa, og assistenttrener i Mjøndalen.

Dagbladets kilde sier han har opplysningene fra innsiden av Real Madrid-hierarkiet. I så fall vil Strømsgodset og supporterne nyte godt av Ødegaards kvaliteter i noen måneder til.

20-30 millioner kroner Ifølge spekulasjonene skal Real Madrid være villig til å bla opp 20-30 millioner kroner for Ødegaard. Markedsverdien ble ikke akkurat mindre da Cristiano Ronaldo - på Dagbladets spørsmål i forrige uke - sa følgende:

- Jeg ser mye potensial i ham. En god venstrefot.

Å la nordmannen vente til sommeren, trenger ikke å være noen dum løsning. Spania er midt i sesongen, mens Ødegaard ikke har spilt førstelagsfotball på rundt 2,5 måneder.

Saken satte ny fart i dag, da Drammens Tidende hevdet å ha nye opplysninger om at avgjørelsen er tatt: Ødegaard vil til Real Madrid.

Om det skjer nå - eller til sommeren - var mandag kveld uklart.