Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Spansk klubb vil kjøpe Flo

Real Betis skal være villige til å betale 33 mill. kroner for Tore André Flo. Og stryningen er interessert.

HANKØ/OSLO (Dagbladet.no): Den spanske klubben som ligger midt på tabellen i Primera Liga kan nå redde nordmannen fra spill i engelsk 1. divisjon, skriver den skotske avisa Daily Record.

Flo sier i formiddag at han kjenner til at klubben har vært på jakt etter ham tidligere.

- Jeg vet at Real Betis var interessert i fjor, men jeg snakket aldri med dem selv, sier Flo til Dagbladet.no.

- Så hvis det er noe i disse ryktene er du interessert?

- Ja, helt klart.

Vil ha Flo på billigsalg

Real Betis skal bare være kjøpelystne hvis Sunderland aksepterer et kraftig tap på 29-åringen, skriver den skotske avisa. Spanjolene vil by tre mill. pund (33 mill. kroner), under halvparten av det Sunderland betalte til skotske Rangers for bare ni måneder siden.

Flo scoret sitt 22. landslagsmål mot Finland for ei uke siden, men har opplevd en katastrofal sesong i Premier League. Spissen scoret bare fire ligamål og laget rykket ned.

I Spania skal han fortsatt ha en høy stjerne på grunn av flere glitrende kamper fra tida i Chelsea. Real Betis skal være villige til å matche lønna Flo får i England - trolig omlag 24 mill. kroner i året.

Rykter i Spania

- Jeg har hørt rykter om Real Betis via journalister i Spania, men jeg kjenner ikke noe konkret til dette. Det har ikke vært kontakt med noen klubber, og jeg har ikke hørt noe fra Sunderland, sier Flo-agent Gunnar-Martin Kjenner til Dagbladet.no.

(Dagbladet.no)

SPANIA-SUGEN:</B> Tore André Flo spiller gjerne for et spansk lag til høsten.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media