Spansk kommentator applauderer Zidane etter Ødegaard-vraking

- Han overrasket oss.

APPLAUDERER VRAKINGEN: AS-kommentatoren Alfredo Relano synes Castilla-trener Zinedine Zidane er tøff som tør å sette Martin Ødegaard på benken.
Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
APPLAUDERER VRAKINGEN: AS-kommentatoren Alfredo Relano synes Castilla-trener Zinedine Zidane er tøff som tør å sette Martin Ødegaard på benken. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter overgangen til Real Madrid i vinter, har Martin Ødegaard fått kamper for B-laget, Castilla. Men etter landslagspausen har 16-årigen blitt benket av trener Zinedine Zidane, og Castilla tok i helgen sin andre strake seier uten Ødegaard på banen.

Nå applauderer Alfredo Relano, kommentator i sportsavisen AS, Zidane for å tørre å vrake det 16-årige stortalentet. I en kommentar som i hovedsak dreier seg om Carlo Ancelotti og Real Madrids formasjon, kommer han inn på Ødegaard.

- Iblant spør jeg meg selv hva som ville skjedd hvis Ancelotti turte å sette en eller to på sidelinja. Plutselig overrasket Zidane oss ved å utelate Ødegaard, skriver Relano.

90 minutter på benken Ødegaard trener som kjent med det stjernespekkede A-laget, mens han spiller kamper for Castilla.

- Ødegaard trener med seniorene og spiller med Castilla hver helg, så det er vanskelig å se ham passe inn. Med ham i startoppstillingen, har resultatene blitt verre - og laget røk på fire strake tap. Da han ble tatt ut på landslaget, begynte Castilla å vinne igjen, skriver spanjolen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.