SKUFFA: Pedro Rodriguez er ikke helt fornøyd med å kun ha fått spille ni minutter så langt i EM. Foto: AP Photo/Manu Fernandez)
SKUFFA: Pedro Rodriguez er ikke helt fornøyd med å kun ha fått spille ni minutter så langt i EM. Foto: AP Photo/Manu Fernandez)Vis mer

Spansk landslagsstjerne skuffa over lite spilletid: - Ikke vits å bli med for å være «en del av gruppa»

Har kun ni minutter på to kamper så langt i EM.

(Dagbladet): For tida er Chelsea-spilleren Pedro Rodríguez i Frankrike med det spanske landslaget. De røde og gule har vunnet begge sine kamper i gruppespillet, og i morgen venter den siste, avgjørende kampen mot Kroatia, når det spilles om gruppeseier i gruppe D.

Pedro er nok fornøyd med at de regjerende europamesterne har vunnet sine to kamper, men angrepsspilleren har ikke vært helt fornøyd med sin egen spilletid på de to kampene. Han har nemlig kun fått spille ni minutter så langt i mesterskapet.

- Hadde andre forventninger

I et intervju med betalingskanalen Movistar+, uttrykket Pedro sin skuffelse over den lille spilletida.

- Jeg hadde andre forventninger da jeg kom hit, sier han i intervjuet den spanske avisa AS har gjengitt.

I Chelsea har Pedro starta 24 kamper denne sesongen, og kommet inn fem ganger som innbytter. Totalt har han satt ballen i mål sju ganger. Derfor er han skuffa over å bli satt på benken i årets store fotballbegivenhet.

- Når man ikke kan se noen utsikter til å være en del av spillet, er det ikke vits i å komme hit, bare for å være en del av gruppa og være med lagkameratene dine, sier Pedro.

- Normalt

Mange reagerte på Pedros utspill i media, og det ble også spekulert i om Pedro kunne bli tatt ut av troppen etter den noe utakknemmelige meldinga mot treneren Vicente Del Bosque. Slik blir det ikke.

Del Bosque og Pedro skal ha hatt et møte etter uttalelsene, og ifølge den engelske avisa Mirror, beklager Pedro at det virket som et angrep på sin egen manager.

- Hvis noen har følt seg truffet, beklager jeg. Vicente og lagkameratene mine ser på disse kommentarene som normalt, men jeg aksepterer at noen fans ikke gjør det, sier Pedro.