MATCHVINNER PÅ OVERTID: Fernando Llorente sørget for at Spania vant oppkjøringskampen mot Saudi-Arabia på overtid.Foto: SCANPIX/AP Photo/Matthias Schrader
MATCHVINNER PÅ OVERTID: Fernando Llorente sørget for at Spania vant oppkjøringskampen mot Saudi-Arabia på overtid.Foto: SCANPIX/AP Photo/Matthias SchraderVis mer

Spansk nestenulykke mot Saudi-Arabia

Llorente berget seieren på overtid.

|||• Spania - Saudi Arabia 3-2.

Et sent mål fra Fernando Llorente sørget for at Spania ikke røk på en lei blemme mot Saudi-Arabia.

De spanske superstjernene har i likhet med svært mange andre landslag lagt treningssamlingen før VM til Østerrike. Lørdag ventet en kamp mot Saudi-Arabia, som ble mer krevende enn ventet.

Araberne er ikke VM-klare, men bet godt fra seg i Innsbruck. Spania-keeper Iker Casillas feilberegnet en corner etter 17 minutter, og Osama Hawsawi takket, bukket og headet inn 1-0.

Med en 4-2-3-1-formasjon med Sergio Busquets og Xabi Alonso som defensiv midtbane, kontrollerte Spania ballen. David Villa utlignet til 1-1 med et hodestøt like før hvilen.

I annen omgang tok Spania ledelsen da Alonso hamret ballen i mål fra distanse, men Saudi-Arabia kom tilbake. Mohammed al-Sahlawi avsluttet et flott angrep med å sette ballen bak Casillas.

Lenge så det ut til at Spania skulle ryke på et uventet uavgjortresultat, men på overtid steg Llorente til værs på en corner og stanget inn seiersmålet.

Søndag dropper spanjolene en planlagt treningssamling. I stedet skal superstjernene heie på U17-landslaget som spiller EM-finale mot England i Liechtenstein. Det er bare en kort kjøretur fra den spanske leiren vest i Østerrike.

(NTB)