Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Spansk profil sparket etter sexvideo

Skal ha stilt opp i treningstrøye med klubblogoen.

SPARKET: Hovedtrener i Málaga CF, Víctor Sánchez del Amo, er sparket. Foto: Bagu Blanco / bpi / rex
SPARKET: Hovedtrener i Málaga CF, Víctor Sánchez del Amo, er sparket. Foto: Bagu Blanco / bpi / rex Vis mer

Víctor Sánchez del Amo, tidligere Real Madrid-spiller og spansk landslagsspiller er sparket fra rollen som hovedtrener for Málaga CF, skriver ESPN.

Nyheten kommer bare noen få dager etter at det ble kjent at treneren hadde blitt suspendert fra jobben på grunn av en sexvideo som ble publisert på nettet.

Forhandlinger førte ikke fram

Videoen inneholder klipp av treneren med bare en treningstrøye fra klubben på seg.

I en uttalelse fra klubben heter det at de har forsøkt å komme til en minnelig løsning, men at de gjennom intense forhandlinger ikke har lyktes i å komme i mål med dette.

«Derfor har Málaga tatt avgjørelsen om å avskjedige Víctor Sánchez del Amo av disiplinære årsaker, i samsvar med gjeldende regelverk. Málaga har tatt avgjørelsen på bakgrunn av den alvorlige skade de nylige hendelsene har gjort på institusjonen, med sikte på å minimere påvirkningen på laget og hele Malagas organisasjon», heter det i uttalelsen.

del Amo har så langt ikke kommentert sparkingen, men hevder selv han ble utpresset før klippet ble offentliggjort.

- Jeg vil rapportere at jeg har blitt utsatt for et brudd mot min integritet med trakassering og utpressing, skriver han på Twitter.

Etterforskes

Etterforskning er igangsatt.

- Saken er i politiets hender og jeg betror meg til dem og følger instruksjonene fra dem, fortsetter han og understreker at deling av intimt innhold uten samtykke er en forbrytelse.

- Jeg vil informere om at å dele eller spre intimt innhold av en person uten samtykke er et brudd på regelverket, enten via sosiale medier, meldinger eller på et annet vis som fastslås i artikkel 197 i loven, skriver Sánchez del Amo.

Reservelagstrener Sergie Pellicer skal lede laget i de kommende kampene, inntil klubben har ansatt en ny trener.

Víctor Sanchez del Amo er en tidligere midtbanespiller. Han har spilt 65 kamper for Real Madrids a-lag i perioden 1996-1998 og står oppført med sju mål. Spanjolen har også spilt åtte kamper for landslaget.