Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Spansk profil suspendert etter sexvideo

Skal ha stilt opp i treningstrøye med klubblogoen.

SUSPENDERT: Hovedtrener i Málaga CF, Víctor Sánchez del Amo, er suspendert fra jobben inntil videre. Foto: Bagu Blanco/bpi/rex
SUSPENDERT: Hovedtrener i Málaga CF, Víctor Sánchez del Amo, er suspendert fra jobben inntil videre. Foto: Bagu Blanco/bpi/rex Vis mer

Víctor Sánchez del Amo, tidligere Real Madrid-spiller og spansk landslagsspiller er suspendert fra rollen som hovedtrener for Málaga CF.

Årsaken skal være en sexvideo publisert på nett som inneholder klipp av treneren med bare en treningstrøye fra klubben på seg.

Det skriver klubben i en pressemelding.

- Basert på de nylige hendelsene, som ennå ikke er bekreftet, suspenderer Málaga CF trener Víctor Sánchez del Amo fra sine verv inntil en full etterforskning er utført. Vi kommer tilbake med mer informasjon så snart alle fakta er på plass, skriver Málaga på sine nettsider.

Artikkelen fortsetter etter videoen:

SEXSCENER: Hvert år kårer litteraturmagasinet Literary Review de aller verste og pinligste sexscenene i litteraturen. Her kan du høre utdrag fra årets vinnere. Reportere: Emilie Rydning og Christopher Sjuve. Video: Madeleine Liereng / Dagbladeat Vis mer

Utpresset

Selv hevder hovedtreneren at han har blitt utpresset før klippet ble offentliggjort.

- Jeg vil rapportere at jeg har blitt utsatt for et brudd mot min integritet med trakassering og utpressing, skriver han på Twitter.

Etterforskning er igangsatt.

- Saken er i politiets hender og jeg betror meg til dem og følger instruksjonene fra dem, fortsetter han og understreker at deling av intimt innhold uten samtykke er en forbrytelse.

- Jeg vil informere om at å dele eller spre intimt innhold av en person uten samtykke er et brudd på regelverket, enten via sosiale medier, meldinger eller på et annet vis som fastslås i artikkel 197 i loven, skriver Sánchez del Amo.

Tidligere fotballspiller

Víctor Sanchez del Amo er en tidligere midtbanespiller. Han har spilt 65 kamper for Real Madrids a-lag i perioden 1996-1998 og står oppført med sju mål. Spanjolen har også spilt åtte kamper for landslaget.

Laget hans, Málaga CF, spiller i Segunda División, den nest øverste divisjonen i Spania. Laget ligger for øyeblikket på 16. plass med 23 poeng etter 22 spilte kamper.

Cádiz CF i Andalucía leder ligaen med 44 poeng.