Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Spansk redaktør ut mot Ødegaard-uttaket: - Zidane vil bare gjøre sjefen blid

- Zinedine Zidane vil bare gjøre sjefen sin blid, skriver AS-redaktør, Alfredo Relano, etter at Martin Ødegaard ble innlemmet i Real Madrid-troppen som møter Levante onsdag.

- Zinedine Zidane vil bare gjøre sjefen sin blid, skriver AS-redaktør, Alfredo Relano, etter at Martin Ødegaard ble innlemmet i Real Madrid-troppen som møter Levante onsdag.

Ødegaard debuterte for Real Madrid under Carlo Ancelotti da han kom inn for Cristiano Ronaldo mot Getafe mot slutten av forrige sesong. Siden har han spilt kampene sine for Castilla, før han ble tatt ut til onsdagens kamp mot Levante av Zinedine Zidane.

Onsdag skriver redaktør i AS, Alfredo Relano, at Real Madrid-manageren bare gir Ødegaard sjansen for å holde president Florentino Pérez fornøyd.

- Tre offensive midtbanespillere er tilgjengelige. To av dem, Isco og James Rodriquez, blir dratt gjennom søla av deres egne supportere, mens den andre, Ødegaard, ikke har gjort nok til å fortjene en plass i troppen.

- Krysser fingrene Real Madrid er i trøbbel i den spanske serien etter tapet for byrival Atlético Madrid forrige helg og ligger på tredjeplass på tabellen, tolv poeng bak ledende Barcelona.

- Zidane krysser fingrene for at ting skal gå etter planen i Champions League og gir Ødegaard en sjanse for å holde sjefen fornøyd, skriver Relano.

Franskmannen har tatt ut tre keepere og 16 utespillere, deriblant Ødegaard. Også de tre ungguttene Alvaro Tejero, Marcos Llorente og Borja Mayoral kan få muligheten.

I forrige kamp stilte Real Madrid med sju innbyttere. Dermed er det stor sannsynlighet for at Ødegaard også er med i kamptroppen, ettersom det er svært sjeldent man stiller med to keepere på benken.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram