Spanske Alonso om ryktene: - Jeg våknet ikke opp i 1996, og jeg snakket ikke italiensk

Er tilbake i bilen igjen etter ulykken.

PÅ BANEN IGJEN. Stjernesjåfør Fernando Alonso kjører Malaysia Grand Prix i helga. Spanjolen er friskmeldt etter ulykken under trening 22. februar. Foto: REUTERS
PÅ BANEN IGJEN. Stjernesjåfør Fernando Alonso kjører Malaysia Grand Prix i helga. Spanjolen er friskmeldt etter ulykken under trening 22. februar. Foto: REUTERS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fernando Alonso er friskmeldt og kjører i Malaysia Grand Prix denne helgen.

Spanjolen dundret inn i autovernet under trening i Barcelona 22. februar.

Krasjen resulterte i en kraftig hjernerystelse. Men langt fra så dramatisk som ryktene ville ha det til.

- Jeg våknet ikke opp i 1996. Og jeg snakket heller ikke italiensk da jeg våknet og alt det andre som kom av rykter, sier spanjolen i følge BBC.Det verserte også rykter om et voldsomt elektrisk støt som skulle ha rammet føreren rett før krasjen.

Alonso sier han husker alt både før og etter ulykken.

Det er fire timer på hospitalet som er borte for Alonso. Men han mener det er normalt på grunn av medisineringen han fikk.

McLaren skriver i en pressemelding at Alonso merket at styringen ble tyngre i forkant av krasjen. Det finnes foreløpig ingen god forklaring på dette.

- Det er ingen data som kan forklare det som skjedde. Men styringen låste seg mot høyre. Jeg bremset kraftig, samtidig som jeg giret ned. Beklageligvis mangler det noen data, som kan forklare det som skjedde, har Alonso uttalt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.