Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Spanske klubber vil ha Myhre

Thomas Myhre er skjøvet helt ut i kulden i Everton. Nå kan den norske landslagsmålvakten være på vei til en spansk toppserieklubb for under 20 millioner kroner.

- Everton er ikke et alternativ. Jeg skal vekk, og håper det skjer noe de nærmeste dagene. Jeg trodde det skulle skje noe med de spanske klubbene i helgen, men jeg har ikke hørt noe, sier Myhre til Stavanger Aftenblad.

Den tidligere Viking- og Moss-spilleren har tidligere i sommer vært linket med både Hamburg og Bayer Leverkusen uten at noen handel har funnet sted. Han har likevel stor tro på å ende opp i Spania.

Ingen nordmenn

- De spanske klubbene har bedre tid. Sesongen i Spania starter ikke før 9.september. Likevel håper jeg snart det skjer noe. Det er uholdbart bare å trene med Everton, sier han.

Myhre vil ikke ut med hvilke klubber det er snakk om men avviser at det er snakk om en klubb der det allerede spiller nordmenn.

Dermed er Dan Eggens Alaves og Sigurd Rushfeldts Santander ute av bildet.

Småskadet

Myhre har slitt med en skade den siste uka, og opererte nylig ødelagte slimposer i hoften. Han skal imidlertid være spilleklar til landskampen mot Finland i august.

- Ingen fare med Finland-kampen, sier Myhre.

  • I Everton har Myhre fått utdelt draktnummer 35 som er det høyeste av alle i troppen. Manager Walter Smith ønsker isteden å satse på Paul Gerrard og unggutten Steve Simonsen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media