Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ødegaards framtid:

Spanske medier: - Ødegaard på vei til Heerenveen

Nærmer seg leieavtale.

NÆRMER SEG LÅN: Martin Ødegaard kan væer på vei til nederlandsk fotball. Foto: Erik Johansen / NTB Scanpix
NÆRMER SEG LÅN: Martin Ødegaard kan væer på vei til nederlandsk fotball. Foto: Erik Johansen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Martin Ødegaard er på vei til den nederlandske klubben Heerenveen, ifølge medier i Spania og Nederland.

Ifølge Marca vil Real Madrid leie ut 18-åringen til laget fra skøytebyen for resten av sesongen. Avisen hevder å vite at avtalen kan bli klar allerede tirsdag kveld.

TV 2 meldte tidligere tirsdag at Ødegaard var på vei til Amsterdam. Det skal pågå forhandlinger, men Heerenveen har ikke villet bekrefte at Ødegaard er på vei til klubben.

LURT SMIL: Martin Ødegaard var hemmelighetsfull da han møtte pressen i Marbella før en landskamp. Video: Sveinung Ystad / Tore Ulrik Bratland Vis mer Vis mer

Det norske supertalentet har behov for å spille toppfotball igjen etter for det meste å ha måttet nøye seg med spill for Real Madrid Castilla på nivå tre i spansk fotball.

Heerenveen er nummer fire på tabellen i nederlandsk æresdivisjon, som i øyeblikket har vinterpause fram til midten av januar.

Klubben, som har norske Morten Thorsby i stallen, gjenopptar treningen 1. januar og reiser deretter på treningsleir til La Manga.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!