Spanske medier: «En latterlig forestilling»

I hardt vær etter overraskende tap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Regjerende europamester Spania er i hardt vær på hjemmebane etter å ha tapt sin første kvalikkamp siden 2006.

Vicente del Bosques mannskap måtte reise tomhendte hjem fra Slovakia fredag. EM-kvalifiseringskampen i Zilina endte med et særdeles overraskende 1-2-tap.

Da trekningen av EM-kvalifiseringsgruppene var klar, syntes Spania å ha fått en relativt enkel reise til sluttspillet i Frankrike i 2016. Etter to kamper er bildet et annet. Slovakia topper gruppe C etter to strake seirer, mens Spania deler andreplassen med Ukraina med sine tre poeng.

Bekymringsfullt for den spanske landslagssjefen er det også at Spania nå står med fire tap på sine seks siste kamper. I sommerens VM-sluttspill ble det tap for både Chile og Nederland i gruppespillet, og i august ble Frankrike for sterke i en privatlandskamp.

«Laget er blitt vant til å tape, på samme måte som en dårlig bokser blir vant til å treffe kanvasen», skrev storavisen AS fredag.

«En latterlig forestilling», lød oppsummeringen i avisen Sport, mens El Pais konstaterte at «Spania går fra ille til verre».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer