Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ødegaard - Real Madrid

Spanske medier: Ødegaard starter for Real Madrid i kveld

Får sjansen mot Cultural Leonesa i cupen.

FÅR SJANSEN? Spanske medier hevder at Martin Ødegaard får sin første kamp fra start i Real Madrid-trøya i kveld. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix
FÅR SJANSEN? Spanske medier hevder at Martin Ødegaard får sin første kamp fra start i Real Madrid-trøya i kveld. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den anerkjente spanske sportsavisen AS melder at Martin Ødegaard spiller fra start for Real Madrid i cupkampen mot Cultural Leonesa.

Nordmannen, med nummer 26 på ryggen, er ventet å ta høyrekanten i en 4-5-1-formasjon. Hvis AS har rett får han trenersønnen Enzo Zidane ved siden av seg og spissen Mariano foran seg.

Ifølge avisa vil Isco, Lucas Vázquez og Mateo Kovacic starte på benken. Tredjemann fra Castilla, Alvaro Tejero, er tippet på venstrebacken.

Ødegaard ble tirsdag tatt ut i Zinedine Zidanes kamptropp på 16 spillere til returkampen mot Cultural Leonesa i cupens 16-delsfinale.

Real-reportere trodde på et innhopp, kanskje fra start i 2. omgang, men i løpet av kampdagen har fløyten fått en annen lyd. Flere spanske nettsteder tror nå at stortalentet for sjansen fra start.

17-åringen har ikke spilt en obligatorisk kamp for Real Madrid siden han debuterte i siste serierunde i 2014-15-sesongen. 23. mai 2015 kom han inn for Cristiano Ronaldo og ble klubbens yngste spiller noensinne.

Siden har det vært spill for B-laget Real Madrid Castilla på nivå tre. Onsdag er han en av tre spillere fra det laget i troppen mot Cultural Leonesa. Alvaro Tejero og trenerens sønn Enzo Zidane er de to andre.

– De kommer til å være med oss i morgen, sa Zinédine Zidane om trioen.

(NTB)

UTE AV SLUTTSPILLET: EM-sluttspillet for Norges U21-lag røk etter dagens kamp mot Serbia som endte 1-0 til Norge. Laget hadde trengt tre mål for å vinne. Video: D-Play Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!