Spanske soldater får ikke lese denne nyheten

Om Fernando Torres.

(Dagbladet.no): Den spanske sportsavisa Marca skriver at spanske soldater ikke får lese sportsnyheter på nettet mens de er på jobb, melder NTB.

Grunnen er visstnok at soldatenes sult på sportsnytt er så stor at nettforbindelsen blir treg, særlig på militærbaser i utlandet. Afghanistan trekkes fram som et spesielt problematisk land i så måte.

Landets forsvarsminister Carme Chacon (37) har lagt ned forbud mot sportslesing, og blokkert tilgangen til sportssider på nettet.

Entienden noruego? 

(Forstår dere norsk?)

Det kan selvsagt hende hun har glemt å blokkere tilgangen til Dagbladet.no og vår sportsportal Sport.no.

I så fall kan vi glede norsklesende spanske soldater med nyheten om at Liverpool-kaptein Steven Gerrard tror spanske Fernando Torres kan sette punktum for lagets dårlige statistikk borte mot Chelsea i returoppgjøret på onsdag.

Liverpool har ikke scoret på de åtte besøkene hos de blå fra London de siste fire årene.

FÅR IKKE LESE OM TORRES: Spanske soldater får ikke lese sportsnyheter på nettet på jobb. Forsvarsministeren har blokkert tilgangen til siste nytt om f.eks. Fernando Torres (t.v.). Foto: Paul Thomas, AP/Scanpix
FÅR IKKE LESE OM TORRES: Spanske soldater får ikke lese sportsnyheter på nettet på jobb. Forsvarsministeren har blokkert tilgangen til siste nytt om f.eks. Fernando Torres (t.v.). Foto: Paul Thomas, AP/Scanpix Vis mer

Kan gjøre forskjellen

- Vi har ikke vært på Stamford Bridge med Fernando Torres på laget - og det kan gjøre forskjellen, sier Gerrard ifølge The Times.

Gerrard sier han kunne lese skuffelsen i ansiktet til spissen da han gikk målløs av Anfield på tirsdag.

- Han forventer å score i hver eneste kamp, og i rettferdighetens navn har han scoret oftere enn han ikke har gjort det. Det var fortsatt tydelig hvordan han skaper store problemer for forsvarere, og det vil bli det samme der nede, sier Gerrard.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Spanske soldater får ikke lese denne nyheten
FÅR IKKE LESE SPORT: Spanias forsvarsminister Carme Chacon har gitt soldatene sine sportsnekt på nettet.