Brann-trener og sykepleier Lars Arne Nilsen:

Spår baby-boom i Bergen

- Bergen er en av de få plassene der sykemeldingene går ned og fødselsratene går opp når Brann gjør det bra, gliser Brann-trener og sykepleier Lars Arne Nilsen etter seier over Tromsø.

SER FOR SEG EN FRUKTBAR HØST: Lars Arne Nilsen (i midten) tror Branns medaljekamp kan gi seg utslag på fødestuene neste år.
 Foto: Marit Hommedal / NTB Scanpix
SER FOR SEG EN FRUKTBAR HØST: Lars Arne Nilsen (i midten) tror Branns medaljekamp kan gi seg utslag på fødestuene neste år.
 Foto: Marit Hommedal / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Brann-Tromsø 1-0 (1-0)

BERGEN (Dagbladet): - Når Brann gjør det bra, så går humøret til bergensere opp. Rent medisinsk kommer det mye godt ut av det, sier Lars Arne Nilsen på sin småtørre, humoristiske måte, etter at Tromsø ble sendt hjem med 1-0 i bagasjen, søndag kveld.

Brann-treneren har helsefaglig tyngde bak kommentaren til Dagbladet.

Nilsen er utdannet sykepleier, og har jobbet med forebyggende helsearbeid. Han vet gode Brann-resultater er god medisin for bergenserne.

- Det har vært noen år nå hvor bergenserne nærmest har subbet inn i depresjon, mens de andre storklubbene har syntes litt synd på oss her i vest. Men vi er gode til å feire her på Vestlandet. Og når vi er i godt humør er det lett for at fødselsboomen fra 2008 (året etter at Brann ble seriemestere sist) gjør et heftig comeback.

- Kanskje det kan bli flere gode lokale Brann-spillere av det på sikt også, humrer Lars Arne Nilsen til Dagbladet.

Lyden av EuropaBrann-treneren fortsetter å smile i god medvind på Brann stadion etter sesongens niende seier. Bergenserne har ennå ikke tapt hjemme i år. Nå begynner klubben for alvor å kjenne lukten av europacup-spill. Treneren mener at det bare skulle mangle at Brann ikke blir blant de fem beste.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer