Spår exit: - De er ekstreme

Det er duket for storkamp mellom Bayern München og Barcelona. Og sistnevnte har kanskje aldri vært mindre favoritter i en kamp de siste ti åra.

REVANSJELYSTEN: Lionel Messi og Barcelona har ikke vunnet Champions League siden 2015. Nå må de slå ut Bayern München. Foto: REUTERS / Albert Gea / NTB Scanpix
REVANSJELYSTEN: Lionel Messi og Barcelona har ikke vunnet Champions League siden 2015. Nå må de slå ut Bayern München. Foto: REUTERS / Albert Gea / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Bayern München - Barcelona, i kveld kl. 21.00

I kveld barker gigantene Bayern München og Barcelona sammen, med stjerner som Robert Lewandowski og Lionel Messi i spissen.

Barcelona kommer fra en god opptreden mot Napoli, der katalanerne vant til slutt 3-1 (4-2 sammenlagt).

Bayern München kommer fra et knallsterkt dobbeltoppgjør mot Chelsea, der Lewandowski og co. vant hele 7-1 sammenlagt. I tillegg har tyskerne blitt seriemester tidligere i sommer.

Mange regner dem som de største favorittene til å vinne Champions League, men først må de altså beseire Barcelona.

- Usikker på hvor de står

For å vise et bilde på styrkeforholdet, som kanskje kan være litt overraskende for noen, så har Barcelona hos Norsk Tipping 3,25 i odds for seier mot Bayern. Det er ekstremt sjeldent for deres del. Bayern har en odds på 1,92.

- Dette er nok kampen der de er størst underdog siden Guardiola tok over klubben i 2008, sier La Liga-ekspert hos Viasport Petter Veland til Dagbladet.

- Samtidig er det to sider av saken, og vi er usikker på hvor de står. Men det er lenge siden Barcelona har sprudlet i 90 minutter. Man har sett gode tendenser i enkelte kamper, som for eksempel sist mot Napoli. Hvis Messi er påskrudd og Suárez har stått opp med rett bein fra senga, har de en mulighet, fortsetter fotballeksperten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer