Roger Federer til Dagbladet:

Spår lysende Ruud-karriere

Casper Ruud var modig vartet opp med mye godt spill mot legenden Roger Federer. Til slutt ble sveitseren for sterk.

KNUST: Roger Federer gjorde kort prosess og sendte norske Casper Ruud hjem i tredje runde av French Open. Video Eurosport. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Casper Ruud - Roger Federer 3-6, 1-6, 6-7

PARIS (Dagbladet): Foran 12 000 fans på Suzanne Lenglen-banen fikk Casper Ruud merke hvor nivået til verdens beste tennisspillere er.

Roger Federer sa på forhånd at han visste mer om faren enn hans neste motstander, men mannen med hele 20 Grand Slam-titler hvilte ikke på laurbærene mot Ruud.

Den norske unggutten utfordret 37-åringen i det første settet, men Federer vant til slutt komfortabelt, og i det andre settet gjorde han kort prosess. Det tredje og avgjørende settet gikk også i sveitserens favør, og dermed er Ruuds eventyr på grusen i Paris over for denne gang.

Federers Ruud-spådom

Det ble en thrilleravslutning i det tredje settet, hvor Federer vant 10-8 i tiebreak. Dette var hans 400. Grand Slam-kamp - flest i historien. På spørsmål fra Dagbladet dro Federer en parallell til Rafael Nadal etter kampen.

- For øyeblikket er han best på grus. Han har tid til å sette opp slagene med forehanden, brukte mye toppspinn og varierte spillet. Nøkkelen for ham er å variere spillet og spille raske poeng, som med Rafael Nadal. Folk snakker ikke om det nok, men han er så god på en-to slag, noe Casper trenger å jobbe med, sa Federer til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer